Zwemkleding

Badkleding van professionele kwaliteit vindt je bij webshop Aqua-Splash. Voor kinderen is er een uitgebreid assortiment zwemkleding om uit te kiezen.

Baby & peuterkleding algemeen

Zo kunnen meisjes een keuze maken uit bijna 100 verschillende badpakken, wedstrijdbadpakken en bikini’s van Arena, Maru of Speedo. Een van de bijzondere modellen is de Arena PowerSkin Racing ST Limited Edition. Dit badpak is uitgevoerd in zwart met lichtgroen en heeft pijpjes. Het pak heeft een perfecte pasvorm, zit comfortabel en droogt door zijn speciale materiaal erg snel op. Het model is ook voor jongens verkrijgbaar maar dan als wedstrijdzwembroek.

Webshop Aqua-Splash heeft tevens een ruime collectie zwembrillen. Veel brillen zien er modern uit in hippe en vrolijke kleuren. De Aqua Sphere Kayenne junior zwembril heeft extra grote glazen waardoor je een zichtveld van 180 graden hebt. Andere accessoires in de webshop zijn zwemtassen, badmutsen, snorkels, flippers, duikbrillen, bidons, zwemplankjes en oordopjes. In de outlet kan je je slag slaan door artikelen met korting te kopen.

Bijna 90% van de Nederlanders vindt dat ouders in de eerste plaats verantwoordelijk zijn dat hun kind kan zwemmen. Zestien procent is van mening dat een kind pas veilig kan zwemmen als het drie zwemdiploma’s heeft (A,B en C). Veel ouders zijn overtuigd van de noodzaak om goed te kunnen zwemmen. Een flink deel stuurt hun kinderen al naar zwemles voordat het schoolzwemmen begint.

Schoolzwemmen was vroeger verplicht voor alle kinderen. Na invoering van de Wet op het Basisonderwijs in 1985 was het zwemmen echter geen afzonderlijk vak meer. Gemeentes en scholen konden vanaf die tijd zelf bepalen of ze nog meededen aan het schoolzwemmen. Uit statistieken blijkt dat in 43% van de Nederlandse gemeentes nog schoolzwemmen wordt gegeven. In 1950 kwamen er gemiddeld 5 personen per 100.000 inwoners om het leven door verdrinking. In 2011 was dit percentage gezakt naar 0.4%.

Speelgoed kopen online

Kadootjes voor kids

kinderverlichting, kinderfietsen, loopfietsen,
vr-brillen, cadeaus voor kinderen