VR-brillen

Er zijn tientallen Virtual Reality brillen te koop. Welke VR-brillen geven de beste gebruikservaring? Is een duurdere bril beter als een goedkope VR-bril?

Kartonnen VR-bril

Kartonnen VR-brillen zijn prima geschikt als je eens een virtual reality ervaring wilt voor weinig geld. De Diqounts Google Cardboard Basic bril kost nog geen 7 euro. Je moet de eenvoudige bril zelf in elkaar zetten. Als je de app gedownload hebt die bij de cardboard bril hoort dan kan je beginnen. Stop je smartphone in de cardboard en je virtuele avontuur kan beginnen. De Google Cardboard Basic is geschikt voor telefoons tot 4,7 inch. Een nieuwe iPhone past dus niet in deze versie. De Empaza Cardboard is daarentegen wel geschikt voor smartphones tot 5,5 inch. De prijs van dit model is 9.95 en kreeg gemiddeld 4 sterren in 24 reviews. Goede prijs/kwaliteit en handig in gebruik scoorden het hoogst.

baby en peuter boeken computer drones games sieraden en horloges speelgoed spellen telefonie
LOL surprise eieren
speelgoed van het jaar

Best verkochte brillen

Een van de VR-brillen die het best verkocht worden is de Samsung Gear Virtual Reality lite. De bril is geschikt voor de Samsung Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge Plus. De prijs is bijna 100 euro.