Tips babyspeelgoed

Tips voor het kopen van babyspeelgoed

Babyspeelgoed kopen is een geweldig idee om cadeau te geven. Er zijn een aantal dingen die je moet overwegen bij het kopen van speelgoed voor baby’s.

  • Controleer op scherpe randen of ruwe oppervlakken die splinters kunnen veroorzaken of dingen kunnen snijden.
  • Koop wasbaar en niet-breekbaar speelgoed voor baby’s.
  • Koop geen speelgoed klein dan 4 cm, omdat een baby of peuter zich hieraan kunnen verstikken.
  • Wees voorzichtig met het kopen van speelgoed dat hoge geluiden maakt, omdat ze schadelijk kunnen zijn voor het gehoor van de baby.

Cadeaus voor pasgeboren tot 3 maanden

Comfortabele dekentjes en kleurrijke ratels zijn ideale cadeaus voor een pasgeboren baby. De Fisher Price artikelen zijn babyveilig. Een knuffel is zacht en heeft verschillende texturen om de zintuigen van de baby te stimuleren. Organisch speelgoed is ideaal voor pasgeboren baby’s, Sophie de Giraf is bijvoorbeeld gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Dit populaire cadeaus zal helpen om het tandvlees van de baby te verzachten.

Cadeaus kopen voor baby’s of peuters

Cadeaus voor 3-6 maanden oude baby’s

In deze fase worden baby’s nieuwsgieriger en beginnen ze meer dingen aanraken. Ze zullen het leuk vinden om met speelgoed te spelen waarbij ze veilig op hun plaats zitten op speelmatten, in de kinderwagen of een box. Zoals het speelgoed dat in de box gehangen kan worden zal helpen bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden en hand-oogcoordinatie. Ze zullen ook genieten van boeken, of pluche speelgoed wat een prachtig cadeau zou zijn. Bepaalde boeken tonen felgekleurde foto’s en zijn geweldig om de aandacht van de baby vast te leggen.

Cadeaus voor 6-12 maanden oude baby’s

Op deze leeftijd beginnen baby’s meer mobiel te zijn, meestal kruipen of gebruiken meubels om zichzelf voort te trekken op hun voeten. Bouwstenen, muzikaal speelgoed en speelgoed dat zich kan verplaatsen kunnen voor veel plezier zorgen. Zes maanden oude baby’s houden van speelgoed waar ze op kunnen drukken, knuffelen of knijpen. De Mijn Eerste Knufels met geluid en kan vervormen is een leuk cadeau idee voor een jongen of meisje. De kleurenkaartjes zijn een geweldig educatief speelgoed dat een leuke manier biedt om geluiden te oefenen en te leren. Zo is er nog meer speelgoed dat de motorische vaardigheden van de baby stimuleren en de helderrode kleuren helpen om de sensorische aanraking te stimuleren.

Kadootjes voor kids

Speelgoed outlet, kinderverlichting, kinderfietsen, loopfietsen,
vr-brillen, cadeaus voor kinderen, drone kopen, leukste cadeautjes,
Bart Smit , zwemkleding, spelcomputer >