Spelcomputer

Games bepalen de keuze van spelcomputer

Wil je een spelcomputer kopen? Dan is het belangrijk om te weten welke spellen er op afgespeeld zullen worden. Op de Xbox worden veel realistische games gespeeld evenals de Playstation. De Nintendo is een draagbare spelcomputer en heeft een groot aanbod aan vrolijke spelletjes. De Nintendo is hierdoor erg geschikt voor jonge kinderen en families. De PlayStation 4 is veruit de meest populaire spelcomputer in Nederland.

Speelgoed kopen online

computer drones games speelgoed spellen

Tieners die schiet- en strategiespellen willen spelen zijn het beste uit met een Playstation 4 (van Sony) of een Xbox One (van Microsoft). De meest populaire games worden gespeeld op deze consoles. First Person Shooter (FPS) games zijn schietspellen die je alleen speelt. Een paar bekende shooting games zijn Battlefield, Halo en Call of Duty (waaronder Black Ops, Modern Warfare, Ghost). Ook erg populair zijn de ‘Massively multiplayer online role-playing games’ (MMORPG). Deze games speel je samen met anderen gamers op het internet. Het meest gespeelde spel is World of Warcraft (WoW) dat miljoenen abonnees heeft. Andere bekende multiplay games zijn EVE online en Diablo.

Sony PlayStation 4 Console – 500GB – Zwart – PS4

De Playstation 4 is de bestverkochte spelcomputer in Nederland en in Europa. De Xbox en Nintendo WII volgen op geruime afstand. De games die op de Playstation worden afgespeeld domineren de lijsten met topgames. Top 10 games van de Playstation zijn Fifa 2015, Grand Theft V, Call of Duty, Minecraft en Watch Dogs. Meestal zit er bij een aankoop een game inbegrepen. Met een lidmaatschap van Playstation Plus kan je online games spelen. Een abonnement op Playstation Plus kost 50 euro per jaar of 7 euro per maand.

Xbox One

De spelcomputer Xbox One wordt gemaakt door Microsoft en is de opvolger van de Xbox 360. De prijs voor deze console is 350 tot 375 euro. Door een abonnement te nemen op Xbox Live Gold kan je online games spelen met andere spelers. Leden krijgen bovendien korting op games uit de Xbox Store. Een abonnement kost 7 euro per maand (maandelijks afgesloten) of 60 euro per jaar. Ook kan je internet kijken op de Xbox en Blue Rays films afspelen.

Kadootjes voor kids
Speelgoed outlet, kinderfietsen, loopfietsen, cadeaus voor kinderen