Speeltent

De Tectake kindertent met kruiptunnel en ballenbak is op dit moment de bestverkochte speeltent bij BOL. De tent heeft een kleine prijs en is uitgevoerd in frisse kleuren. Tweehonderd ballen zijn inclusief. Pluspunten zijn het speelplezier en de tent is makkelijk op te zetten.


wigwam speeltent
Wigwam

Nu voor: 26,55 euro

Wigwam

De Wigwam speeltent is makkelijk op te zetten en ziet er leuk uit. De tent kan zowel binnen in huis worden opgezet als in de tuin. Een bijpassende Wild West indianentooi met pijp en bijl (16,95) maakt het spelen in deze speeltent compleet.

Kunststof speelhuisjes

Maak een keus uit meer dan 800 speeltenten en speelhuisjes. Smoby is een speelgoedmerk dat kwalitatief goede speelhuisjes levert. Dit zie je terug in de reviews van de klanten die tevreden zijn over hun aankoop.

Houten blokhut

Houten speelhuisjes zijn duurzaam en staan mooi in de tuin. Een goedkoop houten speelhuisje is de SwingKing Blokhut Louise dat gemaakt is van geïmpregneerd FSC hout. Het houten speelhuisje heeft een 2-delige boerderijdeur en een raam met luikjes. De prijs is 277 euro inclusief verzending.