Speelgoedwinkel

Origineel kadootje of gadget
Op zoek naar een origineel kadootje of gadget? Op Kadootjesvoorkids.nl vindt u tal van cadeautips voor een leuk geschenk aan kinderen. BOL heeft buitenspeelgoed deals waarbij korting wordt gegeven op glijbanen, waterspeelgoed, zwembaden en trampolines. Afgeprijsde artikelen staan in de Outlet.

Gratis Vandaag bezorgd en avondbezorging

Nieuw bij BOL is bezorgen met Select. Voor slechts 9,99 euro per jaar kunt u gratis gebruik maken van Gratis verzending onder €20, Gratis Vandaag Bezorgd en Gratis avond- en zondagbezorging. Na uw aanmelding bent u direct lid en kunt u van de voordelen van Select genieten. Er vallen 300.000 artikelen onder de Select verzending.

Moederdag 2018

Speelgoedwinkel ketens

BOL is weliswaar geen speelgoedketen maar heeft wel het grootste assortiment speelgoed in Nederland. Wist u dat BOL meer dan 276.000 speelgoed artikelen heeft? Intertoys is de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland met 265 vestigingen. Intertoys heeft een assortiment van 6000 speelgoedartikelen, games, dvd’s, gifts en bijoux. Als u voor 21.30 uur bestelt wordt de order doorgaans de andere werkdag bezorgd. Is de bestelling hoger dan €25 dan is de bezorging gratis. Een tweede grote keten van speelgoedwinkels is Bart Smit met bijna 200 vestigingen in Nederland. Bij Bart Smit wordt een bestelling de andere werkdag bezorgd als de order voor 22.00 uur geplaatst is.