Kinderverlichting

BOL heeft een uitgebreide collectie kinderverlichting in zijn online shop. Op deze pagina staan een aantal kinderlampen die het meest verkocht worden.

Nijntje Slaaptrainer

Nijntje Slaaptrainer is een van de meest populaire kinderlampen die BOL verkoopt. Het lampje ziet er niet alleen lief uit maar werkt ook nog eens effectief. Bij het slapen gaan kan je tegen je kind zeggen dat Nijntje ook gaat slapen. En dat er pas mag worden opgestaan als Nijntje ook wakker is… De tijd is in te stellen. Wanneer Nijntje zijn oogjes open doet dan klinkt er een melodietje dat een minuut duurt. Prijs van Nijntje slaaptrainer is 34,95 euro. Het kinderlampje is verkrijgbaar in geel en zilver. Het is gemaakt van kunststof en werkt op batterijen. Het gewicht is 800 gram.

Zazu Sam slaaptrainer

Zazu Sam Slaaptrainer gooit hoge ogen bij kleine kinderen. Het LCD scherm wordt wit als het tijd is om op te staan. Er verschijnt dan een zonnetje. Als het te vroeg is dan is het scherm groen en zijn er sterretjes te zien die langzaam verdwijnen. Het LCD scherm kan ook gebruikt worden als nachtlampje alleen dan moet het lampje wel worden aangesloten op het netstroom. Er zijn bijna 150 reviews. Het gemiddelde cijfer is 8.7.

Bekijk op bol.com

Wolklampje

Een erg schattige kinderverlichting is de Witte Wolklamp. Het is een comfortabel lampje dat niet heet wordt. Het weegt slechts 100 gram. Batterij is een knoopcel. Prijs van de Wolklamp is 16 euro.

Disney Go Glow

Deze magische lamp is zowel als zaklamp te gebruiken als nachtlampje. Wanneer je kind het lampje beweegt dan komt het tot leven. Na twee minuten rust zijn de kleuren langzaam uitgedoofd. Het nachtlampje is er in 6 verschillende kleuren en kost 18.99 euro.
Disney Go Glow

Kadootjes voor kids

Speelgoed outlet, kinderverlichting, kinderfietsen, loopfietsen,
vr-brillen, cadeaus voor kinderen, babyspeelgoed, drone kopen, leukste cadeautjes,
Bart Smit , zwemkleding, spelcomputer, constructiespeelgoed, drone kopen, modeltreinen, cadeau voor jongens