Drone kopen

Wat is een drone?

De eerste drones werden gebruikt in de militaire luchtvaart. Op riskante missies in het buitenland (Afrika, Azie, Midden-Oosten) is een onbemand luchtvaartuig zonder piloot een prima alternatief voor een jachtvliegtuig. De drones kunnen geluidloos dichterbij komen en met een geleide raket kunnen ze doelen uitschakelen die voorheen niet geraakt konden worden. Ook in Nederland gebruikt Defensie drones. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet om een grote brand te bestrijden of bij het zoeken naar wietplantages. Langzamerhand zien ook steeds meer bedrijven het nut van drones. Grote ondernemingen als Amazon experimenteren volop met drones als pakketbezorger. Ze willen binnenkort hiermee pakketjes gaan bezorgen. Dat is een stuk sneller dan met een postwagen zeker in druk bevolkt gebied of in verafgelegen gebieden.

SpeelgoedSpeelgoed

Goedkope drone

In Nederland kan je in een heleboel winkels een drone kopen. De allergoedkoopste drones zijn de nano quadcopters. Deze modellen zijn maar een paar centimeter groot en wegen nog geen 15 gram. Ze zijn zo klein dat ze op de palm van je hand passen. De prijs is ongeveer 15-25 euro. Hoewel ze goedkoop zijn kunnen ze toch redelijk vliegen. In huis kan je er 360┬░flips mee maken. Een belangrijk nadeel van de goedkope modellen is wel dat ze snel beschadigd zijn. Als je (te) ruw op de grond landt of iets raakt dan is vaak een propeller stuk. Het materiaal is doorgaans van een zacht soort kunststof. De duurdere modellen zijn steviger en kunnen tegen een stootje.

Goede drone kopen

Om een goede drone te kopen moet je letten op de reviews van het product. Veel klanten zijn verrast over de mogelijkheden van de drones. Tegelijkertijd gaan met name de allergoedkoopste modellen snel stuk en moeten er onderdeeltjes vervangen worden. Ook de accuduur van de goedkoopste modellen is vaak erg kort. Een wat steviger model kost weliswaar meer geld maar is een stuk duurzamer en je kan er langer mee vliegen. Op de vertrouwde website van BOL staan tientallen goede drones die binnen 24 uur thuisbezorgd kunnen worden.

Kadootjes voor kids
kinderverlichting, kinderfietsen, loopfietsen, constructiespeelgoed