Cadeaushop

cadeau kopen bij Fonq
Fonq is een bekende cadeaushop op het internet. Het bedrijf werd opgericht in 2003 en heeft meer dan 40.000 artikelen in het assortiment. Fonq richt zich vooral op orginele cadeaus en het interieur. Klanten kunnen er design merken kopen maar ook goedkope artikelen. Hoewel veel mensen het misschien niet zouden vermoeden heeft Fonq ook een flink assortiment speelgoed.

GamesGames

Fonq verkoopt spelcomputers van Nintendo en Vtech en heeft alleen van deze merken videospelletjes te koop. Er zijn in de webshop meer dan 340 bouwdozen te vinden van Lego en Playmobil. Echt speelgoed voor jongens zijn de bestuurbare helicopters en auto’s die tussen de 30-80 euro kosten. Populair duurder speelgoed zijn de trampolines waarvan Fonq meer dan 100 modellen heeft.

Bijenkorf: kadootjes voor jonge kinderen

Originele kadootjes voor jonge kinderen en baby’s zijn te vinden bij De Bijenkorf. Het warenhuis heeft ruim 250 speelgoedartikelen voor kinderen. Het merendeel zijn knuffels en prentenboeken. Het duurst zijn de speeltent met raampjes (135 euro) en de knuffelaap Big Monkey (120 euro).

Blokker cadeaushop

Blokker heeft een uitgebreid assortiment met speelgoed voor kinderen. Op de pagina van Opruiming worden kortingen gegeven tot 60%. Hoewel de kortingen een lokkertje zijn (de korting wordt gerekend over de hoge adviesprijzen) is het de moeite waard om even te kijken. De verlaagde prijzen van de aanbiedingen zijn regelmatig lager als die van andere webwinkels.

Kadootjes voor kids

Speelgoed outlet, kinderverlichting, kinderfietsen, loopfietsen,
vr-brillen, cadeaus voor kinderen, babyspeelgoed, Sinterklaas in aantocht, leukste cadeautjes,
Intocht van Sinterklaas , zwemkleding, spelcomputer, constructiespeelgoed, drone kopen, modeltreinen, cadeau voor jongens