Cadeaus voor kinderen

Originele cadeaus voor kinderen

Kinderen houden van originele en verrassende cadeaus, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een feestje met vriendjes en vriendinnetjes, kerstmis of sinterklaas. De volgende originele cadeaus kunnen je in ieder geval inspiratie bieden om bij de volgende speciale gelegenheid voor een verrassing voor de kinderen te zorgen, en dat dankzij de leukste en hipste kindergeschenken die er zijn. Zowel jongens speelgoed als een geschikt “cadeau meisje” vragen om wat creativiteit, vindingrijkheid en inleving in de verlangens van het kind.

Speelgoed kopen online

Jongens speelgoed, de beste cadeautips

Het leukste jongens speelgoed zorgt voor een verrassingseffect en aan die verwachting kunnen de volgende cadeautips zeker voldoen. Zo is een badthermometer in de vorm van een eendje het ideale jongens speelgoed om in bad mee te spelen. Een revolutionair digitaal springtouw is dan weer het ideale cadeau idee om jongens te doen bewegen en ze hebben er een leuk hebbedingetje bij. Iedere jongen heeft een actieheld in zich, bouwstenen – waarmee legervliegtuigen, tanks en helikopters gebouwd kunnen worden – houden dat stoere trekje in leven. Een echt werkende metaaldetector of handige actiecamera dragen alleen nog maar bij aan het avontuurlijke karakter van een jongen.

Nog meer originele cadeaus voor jongens

Voor het beste jongens speelgoed voor op de kamer zijn opblaasbare latex led ballonnen in verschillende kleuren – die tot wel 24 uur lang licht kunnen geven – en een sfeervol discolicht dan ook het perfecte cadeau idee. Ook een stoere plasma-bal met een magisch ogend, donker lichteffect zijn ideaal voor een unieke sfeer op de slaapkamer van de kinderen. Iedere jongen wil graag astronaut worden en een sterrenhemel nachtlamp als cadeau is een perfecte aanvulling op die kinderdroom. De lamp projecteert sterren op het plafond voor een surreëel effect en daarbij zorgen natuurgeluiden, liedjes en een kleurovergang voor een extra wonderbaarlijk effect.

De beste cadeau tips voor een meisje

De interesses van meisjes liggen dan misschien wel ergens helemaal anders, maar de meest originele cadeaus zijn eveneens vaak leuke gadgets en handige spulletjes met een uniek en verrassend karakter. Het leukste “cadeau meisje” is best verrassend. Zo is een USB stick in de vorm van Snoopy of Scooby Doo ideaal om muziek of foto’s op te zetten en dankzij een handige USB armband kan een USB overal meegenomen worden. Een cadeau voor een meisje: voor elk wat wils Meisjes worden snel volwassen en gaan dan natuurlijk ook meer aandacht besteden aan hoe ze eruitzien. Een trendy stijltang of een krultang – voor nog opvallendere haren – is het ideale cadeau voor de opgroeiende meid om er bij het eerste verjaardagsfeestje of avondje uit met vriendinnen meteen goed uit te zien. Daarbij is ook een flashy manicure-pedicure set geschikt om een nog betere look te verzekeren. Als er op dat feestje dan ook nog gezongen wordt, dan is een roze karaokemixer perfect om zelf in de huid van een wereldbekende zangeres te kruipen. Foto’s nemen met vriendinnen hoort natuurlijk ook bij een avondje uit, en een selfiestick met supersnelle BlueTooth verbinding zorgt dan ook voor het perfecte “cadeau meisje”.

Nog meer leuke cadeau tips voor jongens en meisjes

Handige gadgets zijn de beste cadeaus voor jongens en meisjes. Naast gewone USB sticks is er ook nog ander leuk speelgoed te vinden. Zo zorgt een handventilator voor wat extra verfrissing na een lange dag op school. Als het winter is kan een oorwarmer – zowel voor jongens als meisjes – met ingebouwde koptelefoon dan weer voor wat verwarming zorgen. Voor wie graag spion speelt en de leukste gadgets wil om in die rol op te gaan, zijn een stoere RC helikopter, een functionele wekkerradio met geïntegreerde spy cam of een onopvallende spy pen het ideale cadeau idee.

Nog meer van die verrassende gadgets als cadeau zijn bijvoorbeeld een waterpas sleutelhanger met een uniek design, of flashy LED schoenveters van BasicXL om mee op te vallen op school. Voor zij die hun liefde voor flashy lichten nog een stapje verder willen nemen is een USB led lamp in de vorm van een kwal de perfecte aanvulling. Het is meteen ook de ultieme nachtlamp voor op de kamer. Een nachtlamp van de blauwe smurf is dan misschien weer eerder een cadeau idee voor kleinere kinderen, maar creëert niettemin een even creatieve atmosfeer. Op tijd op school zijn is dankzij een trendy digitale wekker geen probleem meer en daarbij zorgt een echte ‘flipklok’ voor op tafel voor een unieke retro sfeer. Als je kind écht moeite heeft met opstaan, dan kan een rijdende wekker, die spontaan van het nachtkastje rijdt als het alarm afgaat, misschien wel helpen. Ook een beetje een cadeau voor ouder en school dus.

Het gemak van online originele cadeaus kopen

Cadeautips vinden voor jongens en meisjes zijn natuurlijk de eerste stap, maar waar koop je nu een goed cadeau? Gelukkig zijn er online ontelbare geschenken voor kinderen te vinden, of het nu voor een verjaardagsfeestje is of gewoon als extraatje. Een cadeau idee vinden kan gemakkelijk door te zoeken op allerlei websites met unieke geschenken voor zowel jongens als meisjes.