Buitenspeelgoed

Speelgoed voor buiten

Nu de zomer voor de deur staat is er veel vraag naar buitenspeelgoed. Glijbanen, trampolines, driewielers, steps en zwembadjes staan hoog in de lijstjes van meest verkochte artikelen. Bol is de grootste speelgoedwinkel van Nederland. Hoe zijn de prijzen van BOL in vergelijking met de andere speelgoedketens? Ik vergelijk daarom een aantal stuks buitenspeelgoed om te zien of er grote prijsverschillen zijn.

Speelgoed kopen online

Gratis bezorging in avond

BOL heeft een speciaal Select abonnement van 9,99 euro per jaar waarbij artikelen gratis bezorgd worden in de avonduren, op zondag en op dezelfde dag. Ook kleine bestellingen onder de 20 euro vallen hieronder. Er kunnen 300.000 artikelen met Select worden besteld. De bezorging is normaal gesproken de andere dag. Bij tweedehands artikelen kan het een paar dagen langer duren.

Glijbaan My First Slide

De glijbaan roze My First Slide van het merk Little Tikes staat bij BOL bovenaan bij best verkochte glijbanen. Het speelgoed is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Glijbanen van Little Tikes zijn gemaakt van hard kunststof en zijn gemakkelijk op te zetten. De glijbaan kost 34,99 euro bij BOL. Blokker en Intertoys vragen exact dezelfde prijs. Speelgoedwinkel Lobbes heeft My First Slide niet in het assortiment. De duurste winkel op het internet vraagt 45 euro.

Opblaasfiguren

Een zomerhit zijn de grote opblaasfiguren die je mee kunt nemen in het water. De opblaasbare flamingo van Intex heeft de volgende afmetingen: 142 x 137 x 97 cm. Bij BOL kost deze flamingo 17,99 euro. De Mega Flamingo (218 x 211 x 136 cm) kost bij BOL 33,25 euro. Intertoys biedt de Mega Flamingo aan voor 37,40 euro. De bezorging bij Intertoys is de andere werkdag mits voor 17.00 uur besteld. Bij BOL kun je tot 23.59 uur bestellen. Speelgoedwinkel Lobbes vraagt 39,99 euro voor de Mega Flamingo.

Trampoline

Trampolines doen het al jaren goed als buitenspeelgoed. Een veiligheidsnet is een prima bescherming voor jong en oud. De Salta Combo Trampoline is het best verkochte model bij BOL met 113 reviews. Een meerderheid (74) van de klanten beoordeelt de Salta Combo met 5 sterren. De trampoline is inclusief een veiligheidsnet. De prijs bij BOL is 144 euro. Coolblue, Intertoys en Wehkamp vragen 169 euro.

SpeelgoedSpeelgoed