Bouwpakket

Bouwpakketten behoren tot het meest populaire speelgoed onder kinder en volwassenen. Bekijk hier een aantal gewilde bouwpakketten voor kinderen.


Met de QuchiQ™ bouwset kun je een transformerende robot samenstellen. Het bouwpakket bevat 8 verschillende trucks en voertuigen die kunnen worden gecombineerd om de grote robot te vormen. Het is een geweldig cadeau voor kinderen en wordt geleverd met een uitgebreide handleiding. Er zijn 356 bouwstenen inbegrepen, waardoor het spelen met de set urenlang plezier biedt.


Kinderen kunnen met TEIFOC bouwdozen echte constructies maken. Ze kunnen baksteen op baksteen stapelen, met echte gebakken bakstenen en mortel. Als je je bouwwerk opnieuw wilt maken, moet je het enkele uren onderdompelen in water. Het cement lost op en na het drogen kunnen de bouwsteentjes opnieuw worden gebruikt. Deze bouwdoos bevat een cementschaal, een troffel, in water oplosbaar cement en een gedetailleerde instructie. De bouwdozen van Teifoc zijn veilig voor kinderen vanaf zes jaar dankzij de 100% natuurlijke materialen.


De Hot Wheels Track Builder Unlimited Basisset is een uitstekende beginset voor nieuwe baanontwerpers en biedt tevens essentiële onderdelen om een bestaand bouwwerk uit te breiden (los verkrijgbaar). Deze set bevat 10 stukken baan, 9 koppelstukken en 1 Hot Wheels auto (schaal 1:64). Deze basis set stimuleert fantasierijk spel en helpt bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden, waardoor het een fantastisch geschenk is voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Deze LEGO Technic Bugatti Bolide (42151) set is bedoeld om kinderen vanaf 9 jaar te stimuleren hun eigen raceauto te creëren. Het bouwpakket voor deze geavanceerde modelauto bevat alle realistische kenmerken van een echte sportwagen, zoals een functionele W16-motor, besturing en schaardeuren. Het opvallende uiterlijk, met een geel-zwart kleurenschema en originele stickers, trekt de aandacht.

Na het bouwen kunnen kinderen trots de raceauto tentoonstellen. De LEGO Builder app helpt jou en je kind bij een leuk en intuïtief bouwproces, waarbij je 3D-modellen kunt inzoomen en draaien, sets opslaan en je voortgang bijhouden. De auto is ongeveer 8 cm hoog, 31 cm lang en 13 cm breed en de set bevat 905 onderdelen.

Kadootjes voor kids

HOME