Bestverkochte speelgoed (zomer)

Bestverkochte speelgoed

Onderstaand speelgoed is een tijdelijke selectie van het bestverkochte speelgoed in de speelgoedwinkel van BOL. Hoewel drones erg populair zijn worden er in de zomermaanden vooral speelgoed gekocht dat te maken heeft met water zoals waterballonnen en waterbanen.

Waterballonnen

De reviews voor dit speelgoed zijn over het algemeen erg positief. Erg handig is dat er geen knoop meer in de waterballonnen gelegd hoeft te worden. Op de verpakking is moeilijk te achterhalen hoeveel ballonnen er in de zak zitten. Volgens een review zitten er 150 waterballonnen in. De prijs voor een zak is 10 euro. Een heel leuk cadeau voor op een kinderverjaardag in de zomer. Het artikel stond eind juni dan ook op de eerste plaats bij het bestverkochte speelgoed.

Bordspel

Op de tweede plaats staat het spel ’30 Seconds’. Dit is een partyspel voor gezelschappen van 3 of meer deelnemers. De aanbevolen leeftijd is vanaf 8 jaar. Je moet begrippen raden op kaartjes. Een bord en dobbelstenen horen bij het spel. De reviews zijn goed. De mensen vonden het grappig en leuk. Men kan ook kaartjes bijkopen als men het regelmatig speelt. De prijs is 33 euro. Een ander bordspel is ‘Regenwormen’. Doel van dit bordspel is om zoveel mogelijk regenwormen te verzamelen. Het spel wordt gespeeld met dobbelstenen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen het spelen. De prijs van het spel is 14 euro.

Waterbaan

Tot het bestverkochte speelgoed in de zomer behoort de waterbaan. Het speelgoed is bedoeld voor kleine kinderen van 3-8 jaar. Er kunnen verschillende banen gekocht worden. Het goedkoopste model is de draagbare waterbaan (39 euro). Bijgeleverd zijn een transportboot, auto en hijskraan. In de waterbaan is een helling, watersluis en scheprad. Kleine kinderen kunnen zich prima uitleven met dit speelgoed. Het duurste model is 160 cm lang en kost 90 euro. Dit is inclusief een figuurtjes, vrachtwagen, waterweg, pomp, containerboot, boothuis en veerboot.

Waterbaan zelf maken
Geen zin om een waterbaan te kopen? Op Schooltv is een leuke video te zien hoe kinderen zelf een eenvoudige waterbaan maken. Met vallende boeken en een knikker die een autootje lanceert. Een ballon met water barst open in een plastic bakje en spat erover heen.

Kadootjes voor kids
Speelgoed outlet, kinderverlichting, kinderfietsen, loopfietsen,
vr-brillen, cadeaus voor kinderen, babyspeelgoed, drone kopen, leukste cadeautjes,
Bart Smit , zwemkleding, spelcomputer, constructiespeelgoed