Action camera kopen

Action cams
Action cams worden steeds populairder in het gebruik. Vooral bij jongeren slaat de action cam erg aan.
De handige kleine cameraatjes kunnen overal op gemonteerd worden zoals op een fiets, skateboard, helm, motor, surfplank of onder water bij het zwemmen of duiken. Je krijgt op die manier een hele realistische film van je sportieve momenten. Voor kinderen zijn er verschillende goedkopere action camera’s. Vtech is de belangrijkste leverancier hiervan en heeft verschillende modellen te koop in Nederland. De beeldresolutie van kindercamera’s is wel een stuk lager dan bij de gewone cams.


GoPro Hero
De action cams van het Amerikaanse GoPro worden als de beste outdoor camera’s beschouwd. Het goedkoopste is de GoPro Hero die bij BCC 129 euro kost. Bij Wehkamp is de camera ook 129 euro maar moet je nog wel de verzendkosten (5.95) betalen. Voordeel van Wehkamp is natuurlijk wel dat je op afbetaling kan bestellen. De meerderheid van de webshops op het internet rekenen voor de GoPro Hero een bezorgprijs van 135 euro (o.a Bol). Coolblue is iets duurder met 139 euro. Het duurst (in juli 2015) is Otto met een bezorgprijs van 146 euro.

GoPro Hero4
Het topmodel van GoPro is de Hero4.
Bij Coolblue heb je een ruime keus in verschillende modellen.
– Hero4 Silver (399 euro)
– Hero4 Silver Surf (399 euro)
– Hero4 Silver Motorsports (399 euro)
– Hero4 Session (ultraklein, 429 euro)
– Hero4 Black (459 euro)
– Hero4 Black Motorsports (459 euro)
– Hero4 Black Surf (479 euro)

Action camera voor kinderen
De VTech Kidizoom actioncam wordt in veel webshops (o.a Bart Smit, Bol) voor 60 euro aangeboden.De Kidizoom kan op een fiets of skateboard vastgemaakt worden en onder water gebruikt worden. Het intern geheugen kan tot 32GB uitgebreid worden. Op Bol stond 1 review en die klant was ontevreden over de Kidizoom vanwege de lage beeldresolutie. Klanten beoordelen de Kitvision Splash 1080p Action Camera een stuk beter. Op Bol staan 9 reviews met een beoordeling van vier sterren (uit 5 sterren). De prijs van de Kitvision Splash is iets duurder dan de Vtech Kidizoom en kost rond de 60-65 euro. Andere goedkope action camera’s die in die prijsklasse zitten zijn de Denver AC-5000W en de MMTC Action Cam.
Kadootjes voor kids
Speelgoed outlet, kinderverlichting, kinderfietsen, loopfietsen,
vr-brillen, cadeaus voor kinderen, babyspeelgoed, drone kopen, leukste cadeautjes,
Bart Smit , kraamcadeau, spelcomputer, constructiespeelgoed, drone kopen, kleurplaat, cadeau voor jongens